Plafondlampen

Plafondlampen kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die plafondlampen verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type plafondlampen. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de plafondlampen.

Plafondlampen bij de GAMMA

Plafondlampen bij de GAMMA

GAMMA heeft plafond- en wandlampen in diverse stijlen in het assortiment, van klassiek tot trendy, van basic tot industrieel. U vindt er de verlichting die bij uw smaak en inrichting past. Plafonnières bijvoorbeeld nemen weinig plek in en zijn vaak ook geschikt voor montage aan de muur. Er zijn ook plafonnières met spots verkrijgbaar om lichtaccenten te creëren of bepaalde plekjes extra te belichten. Ga voor uw nieuwe plafond- of wandlamp naar GAMMA of plaats uw bestelling online.

Wieldraaijer verlichting plafondlampen

Wieldraaijer verlichting plafondlampen

Een plafondlamp is veelal onmisbare en functionele verlichting in uw huis. Plafondlampen dienen vaak als basisverlichting en kunnen worden toegepast in alle ruimten van het huis. Vind een mooie plafondlamp voor de hal, keuken, slaapkamer of boven de salontafel bij Wieldraaijer Verlichting.

Flinders plafondlampen

Flinders plafondlampen

Design plafondlampen koop je bij Flinders.nl. Zoek je een unieke plafondlamp? Bij Flinders vind je een selectie moderne plafondlampen. De plafondlampen die je op de website vindt, zijn met zorg geselecteerd en afkomstig van de beste designlabels. Veelgevraagde plafondlampen zijn de Vibia Funnel, Foscarini Caboche, Foscarini Big Bang, Flos Smithfield, Artemide Pirce, Luceplan Hope en de Flos Wan plafondlampen. Flinders rekent geen verzendkosten binnen de Benelux!

Lampenonline plafondlampen

Lampenonline plafondlampen

Plafondlampen zijn uitermate geschikt voor de algemene verlichting in een ruimte, de plafondverlichting hangt centraal en hoog in de ruimte waardoor het licht breed verspreid wordt. Let er bij het uitkiezen van uw plafondlamp op of de lamp aansluit bij uw wensen. Mocht u een indirect lichteffect willen creëren op plafond of de wand, u kiest dan beter voor een richtbare plafondlamp of plafondspot.

Lampenconcurrent plafondlampen

Lampenconcurrent plafondlampen

Plafondlampen zijn beschikbaar met heel moderne vormen en materialen, of met verschillende klassieke eigenschappen. Zoek je specifiek naar de plafondlampen met kap, of wil je gebruik maken van de LED plafondlampen die er beschikbaar zijn? Blader daarnaast eens door de design plafondlampen, waarmee je zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kun je de plafondlampen uitstekend laten aansluiten bij de rest binnen je verlichtingsplan.

Plafondlampen van De Licht bedenkers

Plafondlampen van De Licht bedenkers

Een van de grote voordelen van een plafondlamp is dat deze weinig ruimte in beslag neemt en toepasbaar is in vrijwel iedere ruimte. Lampenwinkel De Licht Bedenkers in Rotterdam biedt een prachtige collectie plafondlampen in diverse stijlen. Van een eenvoudige, strakke plafonnière tot spots of een plafondlamp met allure.

Lichtdiscounter plafondlampen

Lichtdiscounter plafondlampen

Bent u op zoek naar plafondlampen, ofwel plafonnières voor uw huis of bedrijf? Lichtdiscounter.nl biedt een ruime keuze uit stijlvolle plafondlampen. Voor wie op zoek is naar design, sfeer of naar praktische plafondverlichting, wij hebben het in huis! U heeft bij ons een ruime keuze uit materialen, modellen, verlichtingsbronnen en prijscategorieën. U vindt bij ons plafondlampen van gerenommeerde merken voor een scherpe prijs. Dat maakt ons dé webshop voor design verlichting en verlichtingsaccessoires!

Plafondlampen bij Rietveld

Plafondlampen bij Rietveld

Plafondlampen kunnen als verschillende soorten verlichting dienen; bijverlichting, hoofdverlichting en sfeerverlichting. Een keuze voor een plafondlamp is zeer divers zowel in soort en keuze. Van klassiek tot strak moderne plafondlamp,van kleine tot grote plafondlamp, van goedkoop tot duur design plafondlamp, van scherp geprijsd tot duurder in de markt! Niet alleen verschillend in stijl maar ook in soort verlichtingsbron. Plafondlampen met een gloeilamp, spaarlamp, tl, ingebouwd led en zelfs met duurzaam vervangbaar led.